Jump to content

Ipari felhasználás

Ipari felhasználás

Ipari felhasználás

Lakossági termékek

HoReCa termékek

Pékségek cukrászatok és konyhák számára széles választékban kínálunk  kiváló minőségű búza- és rozsliszteket, valamint egyedi megrendelésre tönköly-, durum- és biolisztek beszerzését partnercégeinktől  tudjuk biztosítani.  Partnereink között vannak keksz, ostya  és aprósütemény gyártók, akik számára kekszbúzából őrölt liszteket, valamint édesipari és tésztagyártó vállalkozások is, akiknek hagyományos és speciális búzaliszteket ajánlunk igen széles választékban.

 

Kényelmi termékeinket  a megrendelőink igénye alapján speciálisan egy-egy felhasználási területre dolgoztuk ki. Azok használatával gyorsabban és nagyobb biztonsággal készíthetők el a fogyasztóknak kínált késztermékek. Ide tartoznak az olyan céllisztek is, amelyek egy-egy termékcsoport, vagy termék gyártására legjobban megfelelnek. Ilyenek például egyes partnereink számára kínált stabil és kiváló minőségű pizza-, és baguette alaplisztek.

 

Őrleményeink ömlesztett és különféle méretű zsákos kiszerelésben is rendelhetőek.

Lisztjeink mellett az élelmiszeriparnak búzacsírát is kínálunk. A takarmányipar részére ocsút, korpát és takarmánylisztet értékesítünk.

 

Árajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba értékesítési munkatársainkkal!

Értékesítés »

 

Kreatív weboldal készítés: Senswerk