Karrier a GoodMills Magyarországnál

Hitvallásunk, hogy a munkatársak jelentik az igazi versenyelőnyt, mert a munkaerő a tudás birtokosa, egyedi és nehezen másolható erőforrás, ezért munkavállalóink kiemelkedő szerepet töltenek be cégünk életében. Ezt az értékeinkben is megfogalmaztuk, hiszen legfontosabb értékünk a munkavállalóink és a csapat(szellem).

Célunk hogy a szervezetben a megfelelő ember kerüljön a megfelelő helyre, támogatjuk és bátorítjuk a fejlődésre nyitott hozzáállást, a proaktív attitűdöt, ezáltal egyre jobb teljesítményt elérve.

Emberközpontú, egyénekben is gondolkozó szervezet vagyunk. Transzparens, átlátható működéssel, rendezett munkakörülményeket biztosítva.

Kifejezetten büszkék vagyunk tradicionális iparágunkra, az ebben szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatunkra és a csúcstechnológiával felszerelt, új malmainkra. A biztonságos és kiváló minőségű élelmiszerek előállítása jelenti munkánk értelmét. Kollégáink felelősséggel dolgoznak azon, hogy minőségi élelmiszert gyártsunk, hiszen tisztában vagyunk ennek fontosságával.

Cégünk országos lefedettséggel működik, 5 telephelyen dolgoznak munkatársaink a termelésben és irodáinkban. Olyan kollégákat keresünk és választunk szervezetünkbe, akik hivatást keresnek, nemcsak munkát, hiszen mi magunk is ilyenek vagyunk. Mindezt tesszük az üzleti céljainkkal összhangban, azok elérése érdekében.