Termékek

A GoodMills Magyarország termékeit az állandó minőség, a legmagasabb szintű higiénia és az abszolút termékbiztonság jellemzi. Ezért is vagyunk hosszú ideje megbízható partnerei számos hazai pékségnek, pékipari terméket gyártó üzemnek vagy egyéb hazai és nemzetközi piacra élelmiszert gyártó cég hazai üzemének.

A stabil és megbízható minőségű liszt előállítása rendkívül összetett folyamat, amely számos változó figyelembevételét és kezelését teszi szükségessé – valójában ez maga a molnár szakma.
A molnárainknak tudniuk kell, hogy mire fogják használni a lisztet, annak érdekében, hogy megtervezhessék a liszt külső és belső tulajdonságait, valamint specifikációit.
A tökéletesen és megbízhatóan teljesítő liszt elkészítése különös gondosságot, egyedülálló szakértelmet és fejlett gyártási rendszert igényel, amely magában foglalja a gabonaszállítmányok szigorú ellenőrzését, az egyes őröltliszt-gyártások folyamatos figyelemmel kísérését, a meghatározott specifikációk maximális betartását, valamint a minőségbiztosítási laboratóriumokban a liszt tulajdonságainak tesztelését is.

Szerteágazó termékkínálatunk több száz liszt gyártmánylapján alapul, melyeket hét országban 24 malomban gyártanak és elégítik ki velük a különböző ügyfélszegmensek igényeit Európa-szerte.

Termékpalettánkon szerepelnek a hagyományos lisztek, a vevőspecifikus lisztkeverékek és a funkcionális lisztek is, amelyek kifejezetten egy bizonyos száraztészta vagy pékipari termékféléhez biztosítják a legideálisabb alapanyagot.
Termékkínálatunkat gazdagítja, hogy a hagyományos étkezési búzán túl őrlünk rozst, tönkölybúzát és durumbúzát is.